Menu 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Regulus – regulaciona oprema

Veću snagu i precizniju regulaciju regulator ” Regulus” obezbeđuje preko svoje inovativne tehnologije kvalitetnih ampula..
“Regulus” regulatori su proizvedeni od tvrdih i postojanih materijala, što im omogućuje nesmetan rad pri višim temperaturama vode i vazduha.
“Regulus” regulatori su prilagođeni za sve vrste vertikalne i horizontalne montaže na kotlovima za sagorevanje čvrstog goriva…

.

Informacije


Opseg regulacije 30 – 90 º C
Maksimalna temperature vode 120 º C
Maksimalna temperature vazduha 60 º C
Dozvoljeno opterećenje lanca 0,1 – 0,8 kg
Radna pozicija horizontalna ili vertikalna
NOVO!
Regulus regulatori proizvedeni posle 2011 godine imaju šestougaoni otvor u viljušci. Ovom izmenom Regulus je učvrstio spoj viljuške i šestougaone poluge regulatora promaje. Šraf koji je nekada bio osnovni element spoja viljuške i poluge regulatora promaje, sada je u drugom planu i služi samo da spreči izvlačenje šestougaone poluge iz šestougaonog ležišta u viljušci.

 

Regulator promaje
  • regulus

Regulus RT3 V regulator promaje razlikuje se od prethodnih po visini vrata regulatora i dužini poluge. To ovom regulatoru omogućuje upotrebu na kotlovima sa dubljom oplatom (Viadrus U22S). Duža poluga regulatora izvlači lanac regulatora van spoljnog gabarita kotla i na taj način sprečava njegovo povlačenje prilikom otvaranja gornjih vrata kotla. Zbog lakšeg postavljanja i kasnijeg dotezanja regulator ima dva šetougaona ležišta za viljuškasti ključ.
Pored ovih noviteta model RT3 V je zadržao sve ostale dobre strane prethodnih modela. Napravljen je od teško topljivih i kvalitetnih materijala (mesing, niklovani čelik, bakelit). Opremljen je specijalnom viljuškom koja sprečava proklizavanje šestougaone poluge. Visokokvalitetna ampula unutar regulatora obezbeđuje mu veliku snagu podizanja i preciznost.