Menu 

.

.

.

.

.

.

.

Energija zračenja Sunca koja dolazi do Zemljine površine iznosi preko 100.000 GWh godišnje.
Ta je energija oko 170 puta veća nego energija u ukupnim svetskim rezervama uglja
(izvor: ETF Beograd)

.

Bural – solarni kolektori

tekst
,
.
.
,
,
Bural je dinamična kompanija koja ima 20 godina iskustva u solarnoj i grejnoj industriji. Posle 20 godina posla i stručnog usavršavanja dostigli su visoki nivo kompetentnosti u oblasti proizvodnje solarnih kolektora.
Napori kompanije BURAL usmereni su ka ponudi efikasnih i trajnih proizvoda koji su plodovi dugogodišnjeg truda i neprekidnih poboljšanja. Ovim vrednostima BURAL proširuje svoje aktivnosti globalno.
  • AA180 – kolektor sastavljen od aluminijumskog apsorbera za koji su laserski zavarene aluminijumske sabirne cevi. Dimenzije 92 x 916 x 1916. U ponudi je sa sigurnosnim solarnim ili standardnim bistrim staklom.
  • ST180 – kolektor sastavljen od crnog selektivnog apsorbera sa bakarnim sabirnim cevima. Dimenzije 92 x 916 x 1916. Kolektor je izolovan poliuretanom. U ponudi je sa sigurnosnim solarnim staklom.
  • HP230 – kolektor sastavljen od plavog super-selektivnog apsorbera sa bakarnim sabirnim cevima, poliuretanskom izolacijom i sigurnosnim solarnim staklom. Dimenzija kolektora je 92 x 1179 x 1964.

.

.

.

.

.


Poslovnica u Pančevu!

Otvorena Poslovnica u Pancevu!